Conflictorium hosted a launch of 'Love is not blind' - a Gujarati music video album! Directed by poet Umesh Solanki and Presented by Anish Garange, It was based on the poems of Umesh Solanki. The album is dedicated to the dissenters of the socio-cultural and political structures dictating and defining love in our times. It talked about the internality and the externality of lover/s, the structures that guide loving and the structures that police it. The album was a multi-media commentary on this socio-political truth of Love.
Music Composer: Anish Garange
Audio Mixing-Mastering and Video: Jayendra Macchrekar
Singers: Akshay Tamayche , Alkesh Panvekar, Anish Garange, Dhaval Kathwadiya, Jahnvi Makwana, Khushboo Rathod, Mohit Batunge, Yash Tamanche
Chorus: Chetna Gagdegar and Poonam Bajrange
Thanks: Budhan Library (For audio recording space) and Kushal Tamanche
આ આલ્બમ અનિશ ગરાંગે દ્વારા પ્રસ્તુત અને કવિ ઉમેશ સોલંકી દ્વારા નિર્દેશિત છે, આજના સમયમાં જે લોકો સામાજિક, સાંસ્કૃતિક તથા રાજનીતિક સંસ્થાઓ દ્વારા પ્રેમ માટે રચવામાં આવેલ વ્યાખ્યાઓનો વિરોધ કરે છે એવા ક્રાંતિકારીઓને આ આલ્બમ સમર્પિત છે.
સંગીત: અનિશ ગરાંગે
ઓડિયો મિક્સિંગ- માસ્ટરિંગ અને વિડિયો: જયેન્દ્ર મછરેકર
ગાયક તથા ગાયિકા : અક્ષય તમયચે, અલ્કેશ પણવેકર, અનિશ ગરાંગે, ધવલ કઠવાડિયા, જાનવી મકવાણા, ખુશ્બૂ રાઠોડ, મોહિત બટુંગે, યશ તમંચે
કોરસ: ચેતના ગાગડેકર અને પૂનમ બજરંગી
થેંક્સ: બુધન લાયબ્રેરી ( ઓડિયો રેકોર્ડિંગની જગ્યા આપવા માટે) અને કુશલ તમંચે